Meer vrijheid, veel minder gedoe

 

 

Ons leven is altijd in beweging. In Nederland leggen we zo’n 10.000 kilometer per jaar af. Dat doen we vooral met de auto, maar ook met het openbaar vervoer, op de fiets of lopend. We staan gemiddeld 50 uur per jaar in de file en wachten meer dan eens per week op een vertraagde trein. Bij DRX Wheels weten we dat verplaatsen zoveel beter kan. Slimmer, duurzamer, innovatiever. Minder files, en vooral véél minder gedoe. Daarom verkopen wij kick-ass rides waarmee je leven in één klap een stuk makkelijker wordt, zoals de e-steps van INOKIM.

 Op dit moment zijn deze e-steps nog niet toegestaan op de openbare weg. Maar wij geloven dat hier binnenkort verandering in komt. Als dat zover is, willen we het meteen met je delen!

 

 

Daarvoor hebben we wel je e-mailadres nodig. We beloven je alleen kick-ass kortingsacties en updates over e-steps te sturen. Wil jij het ook weten wanneer e-steps in Nederland de weg op mogen? Drop dan hieronder je e-mailadres en we houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »