Over DRX-Wheels

Wij zijn DRX Wheels. De specialist in kick-ass rides

Ons leven is altijd in beweging. In Nederland leggen we zo’n 10.000 kilometer per jaar af. Vooral met de auto, maar ook met het openbaar vervoer, op de fiets of lopend. Toch kiezen we steeds vaker voor andere manieren om van A naar B te gaan. Want filerijden is niet meer van deze tijd, en treinreizen in de spits? Don’t even get us started.

Bij DRX Wheels weten we dat verplaatsen zoveel beter kan. Duurzamer, slimmer, innovatiever. Wij verkopen daarom producten die verandering op gang brengen en het leven nét een beetje uitdagender maken.

Elektrische fietsen die een gezonde dosis avontuur toevoegen aan je dagelijkse woon-werkverkeer. E-steps waarmee je je voetafdruk verkleint, zónder in te leveren op bewegingsvrijheid. Kick-ass rides waarmee je gezien wilt worden (ook al mag dat niet altijd).

Ons aanbod houden we bewust klein. In onze online shop vind je daarom alleen de beste merken op het gebied van e-mobility, zoals het innovatieve INOKIM. Je kunt bij ons terecht voor advies over je aankoop, voor aftercare en onderhoud. Dit doen we op een voor jou handige locatie, op een moment dat jou uitkomt. Zo hoef je nooit onnodig stil te staan.

Be the first to ride

Op dit moment zijn veel e-steps nog niet toegestaan op de openbare weg. Maar wij geloven dat hier binnenkort verandering in komt. Ben jij the first to ride? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte, of verleg je grenzen en neem je e-step gewoon mee naar het buitenland.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »