Goed geregeld

Eén van de belangrijkste voorwaarden van onze e-steps is dat ze lang meegaan. Daarom verkopen we alleen merken die wettelijke garantie bieden en die uitgebreid door ons getest zijn. Alle reparaties die onder de garantie vallen zijn voor onze rekening. Lekke banden, kapotte spatborden en andere zaken die ontstaan door overmatig enthousiast gebruik betaal je zelf.

 

Onderhoud op locatie

Als er toch iets mis is met je e-step, dan zorgen wij voor de reparatie. Ook is het goed om een keer per jaar je e-step te laten checken, om zeker te weten dat je veilig en verantwoord rijdt. En omdat we niet willen dat je onnodig stilstaat, komen we naar jou toe wanneer dat voor jou handig is. Een service-afspraak tijdens je lunchpauze op kantoor? Doen we. In het weekend tijdens een bezoek aan je schoonmoeder? Ook. Neem hier contact met ons op voor het maken van een service-afspraak.

 

Jouw elektrische step wordt compleet afgesteld bij aflevering

Het bestellen van een nieuwe e-step moet net als het rijden op deze elektrische step een feestje zijn. Daarom dragen wij graag zorg voor de volledige montage en levering van jouw nieuwe e-step. Compleet afgesteld op jouw wensen zorgen wij ervoor dat jouw e-step op de afgesproken datum bij je op de stoep staat. Ook leggen we je het display en alle andere handige functies graag uit.

 

Kosten van DRX-Wheels Service

Alle reparaties die moeten worden uitgevoerd maar onder de garantie vallen zijn natuurlijk voor onze rekening! Zoals bijvoorbeeld een defect aan de elektronica of een batterij die niet goed functioneert. Reparaties die buiten de garantie vallen zijn voor rekening van de klant. Denk hierbij aan een lekke band of een spatbord wat stuk is gegaan.

 

Voor vragen kan je hier altijd even contact met ons over opnemen:


Mail: [email protected]

Adres:
Ellermanstraat 19-2
1114AK Amsterdam-Duivendrecht

Openingstijden

24/7

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »