INOKIM Quick 3 Review - De elektrische step voor dagelijks gebruik

INOKIM Quick 3 Review  - De elektrische step voor dagelijks gebruik

Klik, fold, klaar. De INOKIM Quick 3 is een e-step gemaakt om mee te nemen. In de trein of in de achterbak van je auto. Dankzij zijn innovatieve ontwerp vouw je de INOKIM Quick 3 in slechts 3 seconden op. En met zijn sterke 450W-motor en stevige banden is hij gemaakt voor langdurig gebruik. En voor enorm lekker cruisen, waar je ook bent.

De INOKIM Quick 3 elektrische step is de laatste evolutie in s ‘werelds meest populaire INOKIM Quick series. De INOKIM Quick 3 gebruikt ongeveer hetzelfde betrouwbare frame als de Quick 2 maar met een verbeterd aandrijfsysteem dat meer pit levert. 


Over de INOKIM Series


De INOKIM Quick series van de MYWAY Company is algemeen geaccepteerd als de meest succesvolle elektrische step op de markt. Vele copycats zijn opgedoken gebaseerd op het originele ontwerp van de INOKIM step. 


De eerste series van de INOKIM, de MYWAY, was ontwikkeld in 2009 door Nimrod Sapir, een industrieel ingenieur en de oprichter van de MYWAY Company. In 2015 een verbeterde versie van de MYWAY, de INOKIM Quick 2, luidde de opkomst in van de massale acceptatie van de last mile-oplossing voor reizigers, welke mensen hielp om de eindeloze files te vermijden en hen duizenden aan taxitarieven te besparen.

De elektrische step Quick 3 is het hoogtepunt van continue verbetering en eindeloos testen. Hij bouwt voort op de bekroonde Quick-series met verbeterde prestaties van hoge kwaliteit in hetzelfde lichtgewicht pakket. Na de afgelopen 8 jaar op de weg te zijn getest, komt geen enkele andere elektrische step in de buurt van de betrouwbaarheid en prestaties van de INOKIM. Dit is een elektrische step die echt gemaakt is voor de harde klappen van het dagelijkse gebruik op de weg maar die zo voortreffelijk is ontworpen dat hij in de hipste omgeving past.

 

Veiligheid en rijcomfort


Andere elektrische steppen hebben plastic wielen, welke de veiligheid en het comfort aantast, aangezien deze niet goed kunnen tegen hobbels/terrein en slechte tractie hebben op natte/gladde oppervlakken. De INOKIM komt met  inch pneumatische banden welke hobbels en gaten in de weg gemakkelijk aankunnen en betere tractie beloven op gladde oppervlakken, waardoor je rit comfortabeler en veiliger is. De INOKIM komt met achter schijf- en voor remklauwremmen voor een betere veiligheid en meer controle tijdens het besturen van de step.


Draagbaar/vouwbaar ontwerp


De INOKIM weegt maar 14.5 kg en kan in seconden worden opgevouwen voor makkelijke opberging en draagbaarheid. 


Unieke nieuwe kenmerken


- Ingebouwde voor- en achterlichten
- Verbeterd opvouwbaar stuur
- Prestatie upgrade
- Langer reisbereik optie
- Spannende nieuwe kleuren

De upgrade naar een 450W motor geeft het allemaal wat meer pit. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »